Success story 32

En lykkelig slutt

Jeg har alltid forestilt meg at jeg skulle bli mor en gang, så stor var sorgen da jeg fant ut at jeg ikke kunne få barn på vanlig måte. Jeg gjennomgikk et vanlig prøverørsforsøk med partner i Norge som ikke lyktes og gjorde også ett embryodonasjonsforsøk i utlandet som singel før jeg kom i kontakt med Dr. Olga. Etter første forsøk med embryodonasjon i St. Petersburg ble jeg gravid. Det var en veldig spesiell følelse å teste positivt etter å ha tatt svært mange graviditetstester i mitt liv som alltid har vært negative.

Her sitter jeg i dag med en fantastisk flott gutt på ti måneder. Min største drøm her i livet har gått i oppfyllelse, og det har vært verdt alt. Jeg har opplevd Dr. Olga og hennes Team som profesjonelle og dyktige, og anbefaler dem gjerne videre. I motsetning til de fleste andre klinikker, dyrker de embryoet i fem dager, noe som gjør at man har større sjanse for å få satt inn et levedyktig embryo. De har svært høye suksessrater.

Å gå gjennom fertilitetsbehandling er svært krevende både fysisk, psykisk og økonomisk. Jeg har lykkes og kan derfor si at det har vært verdt alt – for meg ble det en lykkelig slutt.

Jeg elsker rollen som mor. Bare det å ta vare på ham, hans smil og latter. Og det å være der for ham når han gråter. Jeg liker å se ham vokse til og utvikle seg og å gå gjennom nye faser hele tiden; å få tenner, krabbing, sitting, babling -  det skjer noe nytt hele tiden. Han startet nylig i barnehage på deltid, slik får jeg ordnet ting jeg trenger å ordne opp i. Vi deltar også på babysang hvor de voksne synger for barna og gjør bevegelser med dem. Han liker også å sitte på ryggen min i sele når vi går tur, og han liker å samhandle med andre barn. Han er vel tilpasset og jeg er selvfølgelig veldig stolt av ham – min lille mirakelgutt. Selv om rollen som mor er krevende vil jeg si at den går dypere og er mer givende and jeg trodde på forhånd.

Jeg har virkelig vært heldig. Nylig møtte jeg en mann som jeg har en sterk følelse av er starten på et varig forhold. Han elsker min sønn og tar del i det daglige stellet rundt ham. Jeg tror han vil bli som en far for min sønn, da det allerede føles slik. Jeg har virkelig vært heldig.