Success story 16

Vi er et par på 31 og 37 år som har blitt gravide og fått en sønn ved hjelp av eggdonasjon. Vi valgte eggdonasjon pga turners syndrom som innebærer at en ikke produserer egne egg.

Jeg har hele tiden visst at eggdonasjon var min eneste mulighet til å bli gravid, og da det ble aktuelt å prøve å få barn, sjekket jeg hjemmesidene til ulike klinikker som tilbyr eggdonasjons behandling.

Vi tok først kontakt med ivi klinikken iAlicante, og fikk raskt time til samtale, og startet med hormonbehandling. Vi reiste tilbake tilAlicanteog satte inn befruktet egg, men dette forsøket var mislykket. Ca 2 mnd senere forsøkte vi igjen, denne gangen med nedfrosset embryo fra forrige forsøk. Også dette forsøket var mislykket.

Da vi ikke var helt fornøyd med oppfølgingen på klinikken, valgte vi å bytte til AVA peter klinikken i st.petersburg. Fant fram til klinikken på en nettside og tok kontakt. Vi fikk raskt telefon fra klinikken om at de ønsket å hjelpe oss. Vi hadde ikke helt bestemt oss for hvor vi skulle prøve igjen, men etter en stund i tenkeboksen, sendte vi en mail til Dr. Olga på AVA peter klinikken om at vi ønsket en forsamtale.

Vi fikk time til forsamtale i juli 08, der ble det tatt nødvendige prøver, og vi snakket om prosessen, donormatching og fikk god anledning til å komme med de spørsmål vi hadde.

En stund etter samtalen fikk vi mail fra Dr. Olga om at hun hadde funnet en donor, vi fikk vite alder, høyde, vekt, hårfarge, øyefarge samt at hun hadde barn fra før. Vi valgte å akseptere donoren som var funnet, og jeg og donor startet på hormonbehandling.

I september dro vi tilbake tilSt. Petersburg  for innsetting av embryo. Vi opplevde prosessen ved innsetting som mye roligere og fikk bedre informasjon enn vi fikk i spania. Det var Dr. Olga som vi hele tiden har hatt kontakt med, som gjennomførte innsettingen. I motsetning til klinikken i spania, der vi aldri visste hvem vi skulle forholde oss til.

To dager senere dro vi tilbake til Norge, med beskjed om å ta graviditetstest to uker etter innsetingen. Den viste seg å være positiv, og vi ble selvsagt svært glade. Svangerskapet gikk kjempefint og forløp som normalt.

I mai 09 fikk vi en liten gutt , og vi er kjempeglade for at vi valgte eggdonasjon. Sønnen vår er nå 17 måneder gammel, og er hele familiens midtpunkt og vet å bruke sjarmen sin.

Han er veldig lik sin far i utseende, men folk som ikke vet hvordan han kom til synes også han ligner meg. Dersom noen sier han ligner meg, bare smiler jeg og sier takk.

Det å bli foreldre har vært fantastisk, og vi er veldig takknemlig for at vi fikk den muligheten gjennom eggdonasjon. Vi fikk veldig god oppfølging fra dr. Zaytseff og hennes team, og kan anbefale ava-peter klinikken til alle som vurderer å gå gjennom eggdonasjons prosessen.